ŞanlıTÜRK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ŞanlıTÜRK

SANAL ALEMİN TEK GERÇEK FORUMU

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kurulu oyunları göremiyorum

2 posters
YazarMesaj
xxxSİNANxxx
Penguen CO-ADMİN
Penguen CO-ADMİN
xxxSİNANxxx

Kurulu oyunları göremiyorum Empty
MesajKonu: Kurulu oyunları göremiyorum   Kurulu oyunları göremiyorum Icon_minitimeCuma Ara. 08, 2006 8:44 pm

Arrow Hamachi ağlarına bağlandınız. Oyuncularla ve arkadaşlarınızla mesajlaşıyorsunuz ama onların kurduğu oyunu görmüyorsunuz ya da tam tersi siz oyun kuruyorsunuz ve arkadaşlarınız sizin kurduğunuz oyunu görmüyorlar.

Bunun ilk nedeni Windows güvenlik duvarı olabilir. http://www.hamachiturk.com/showthread.php?t=1264 İkinci olarak kullandığınız anti-virüs programı buna engel olabilir. Üçüncü olarak, kulandığınız özel firewall veya özel güvenlik programları engel olabilir. Düşük bir ihtimalle, kullandığınız ADSL modem buna engel olabilir. Son olarak kullandığınız oyun farklı versiyon olabilir. (Böyle bir durumda genelde oyunu görür ama bağlanırken hata verir.)

Çözüme ulaşmak için bu adımların her birini tek tek deneyerek yada tüm güvenlik programlarını geçici olarak pasif bırakıp bağlantı durumunu gözlemlemeli ve bunları sırayla aktif yaparak hangisinin bağlantıyı engellediği bulunmalıdır. Daha sonra bu program için gerekli ayarlar yapılıp, bağlantının gerçekleşmesi sağlanmalıdır. Eğer oyunu görüyor ama bağlanırken çeşitli hatalar veriyorsa son madde de belirttiğim gibi bu oyunun farklı versiyon olmasından kaynaklanır. Bazen de o oyuna özel bazı ayarlar yapılması gerekir. ayar gerektiren bazı oyunlar; http://www.hamachiturk.com/showthread.php?t=1255 Arrow
xxxSİNANxxx
Penguen CO-ADMİN
Penguen CO-ADMİN
xxxSİNANxxx

MesajKonu: Geri: Kurulu oyunları göremiyorum   Kurulu oyunları göremiyorum Icon_minitimeCuma Ara. 08, 2006 8:44 pm

arkadaşlar +rep olduktan sora rep istiyorum EMEĞE KARŞILIK
TuRKiSHKniGhT
Duc Administrator
Duc Administrator
TuRKiSHKniGhT

MesajKonu: Geri: Kurulu oyunları göremiyorum   Kurulu oyunları göremiyorum Icon_minitimeCuma Ara. 08, 2006 8:47 pm

rep sistemini kurunca hak ettiğin replerin verecem Smile)

Kurulu oyunları göremiyorum
1 sayfadaki 1 sayfası