ŞanlıTÜRK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ŞanlıTÜRK

SANAL ALEMİN TEK GERÇEK FORUMU

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

yine o güzel süzlerden

YazarMesaj
TACOX
Penguen Admin
Penguen Admin
TACOX

yine o güzel süzlerden Empty
MesajKonu: yine o güzel süzlerden   yine o güzel süzlerden Icon_minitimeC.tesi Eyl. 23, 2006 9:46 pm

Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim?

yine o güzel süzlerden UYARI Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.

yine o güzel süzlerden UYARI Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım!

yine o güzel süzlerden UYARI İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim?

yine o güzel süzlerden UYARI Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle... Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana.

yine o güzel süzlerden UYARI Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için?

yine o güzel süzlerden UYARI Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim.

yine o güzel süzlerden UYARI Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır...

yine o güzel süzlerden UYARI Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat.

yine o güzel süzlerden UYARI Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi...

yine o güzel süzlerden UYARI Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi?

yine o güzel süzlerden UYARI Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın!..

yine o güzel süzlerden UYARI Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
yine o güzel süzlerden UYARI Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!..

yine o güzel süzlerden
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-